• Kraak huishoudens verhuizen
  • Kraak bedrijven verhuizen
  • Kraak internationale verhuizingen
Bellen
Bedrijven verhuizen
Niet alleen verhuizen wij huishoudens, maar ook voor bedrijfsverhuizingen zijn wij uw partner.

De IJsselgroep, innovatiepartner voor meer dan 1000 scholen in 60 gemeenten, is één van onze belangrijkste vaste opdrachtgevers.

Kraak doet allesWilt u alles door onze mensen laten doen, dan is dat mogelijk. Inpakken van bijv. uw kristal, kunstvoorwerpen etc. of het demonteren en monteren van uw meubilair kunt u gerust aan ons overlaten. Hangkleding en schilderijen worden in speciale kunstofboxen vervoerd en matrassen worden in speciale hoezen verpakt.Wilt u zelf alles inpakken dan krijgt u ruim van tevoren speciale verhuisdozen geleverd inclusief etiketten en verpakkingsmateriaal. Deze dozen worden later op uw nieuwe adres weer afgehaald.Zelf inpakkenWij zijn verhuizers en we werken met uiterst modern materiaal met alle moderne toepassingen, zoals bijvoorbeeld een laadlift aan de verhuiswagen, navigatiesysteem voor heel europa, inbraak-/diefstalbeveiliging en een verhuislift aan boord, welke wij kunnen gebruiken bij een verhuizing van bijvoorbeeld een appartement (max. 22 meter hoogte).


Een persoonlijke benadering, vakkennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zorgen voor een optimale dienstverlening. Dit is de reden dat vele particulieren, grote bedrijven en instanties de verhuizing laten verzorgen door Kraak Verhuizingen.