• Kraak huishoudens verhuizen
  • Kraak bedrijven verhuizen
  • Kraak internationale verhuizingen
Bellen
Huishoudens verhuizen
Voor de meeste mensen is verhuizen een bijzondere gebeurtenis!

Voor ons is het echter dagelijks werk. Na uw aanvraag voor een verhuizing komen wij geheel vrijblijvend en kosteloos bij u op bezoek om de zaak in te schatten en om alles door te nemen, zo ook uw persoonlijke wensen.

Kraak doet allesWilt u alles door onze mensen laten doen, dan is dat mogelijk. Inpakken van bijv. uw kristal, kunstvoorwerpen etc. of het demonteren en monteren van uw meubilair kunt u gerust aan ons overlaten. Hangkleding en schilderijen worden in speciale kunstofboxen vervoerd en matrassen worden in speciale hoezen verpakt.Zelf inpakkenWilt u zelf alles inpakken dan krijgt u ruim van tevoren speciale verhuisdozen geleverd inclusief etiketten en verpakkingsmateriaal. Deze dozen worden later op uw nieuwe adres weer afgehaald.Wij zijn verhuizers en we werken met uiterst modern materiaal met alle moderne toepassingen, zoals bijvoorbeeld een laadlift aan de verhuiswagen, navigatiesysteem voor heel europa, inbraak-/diefstalbeveiliging en een verhuislift aan boord, welke wij kunnen gebruiken bij een verhuizing van bijvoorbeeld een appartement (max. 22 meter hoogte).


Een persoonlijke benadering, vakkennis, kwaliteit en betrouwbaarheid zorgen voor een optimale dienstverlening. Dit is de reden dat vele particulieren, grote bedrijven en instanties de verhuizing laten verzorgen door Kraak Verhuizingen.