• Kraak huishoudens verhuizen
  • Kraak bedrijven verhuizen
  • Kraak internationale verhuizingen
Bellen
Internationale verhuizingen
Wij kunnen alle soorten verhuizingen voor u verzorgen. Van 1 straat verderop tot aan het andere eind van de wereld. Kraak Verhuizingen verzorgt alle soorten buitenlandse verhuizingen. Zowel binnen Europa, als verpakt in een container via de Rotterdamse haven.

Europesche vlagBinnen Europa gebeurt praktisch alles met onze eigen verhuiswagen welke speciaal is uitgevoerd voor dit soort verhuizingen, met twee ervaren verhuizers als bemanning. De meeste verhuizingen gaan naar Spanje, en landen als Portugal, Italiƫ en Frankrijk. Maar ook landen als Noorwegen, Zweden, Ierland en Engeland worden regelmatig door ons bezocht.


WereldBuiten Europa wordt vooraf alles keurig verpakt met gebruik van karton, noppenfolie, anti-statische folie etc., vervolgens wordt er een nauwkeurige inventarislijst opgesteld.Voor verzending van uw goederen wordt gebruik gemaakt van zeecontainers en speciale exportkisten voor kleinere zendingen.


Wij bieden verschillende mogelijkheden: zending tot de haven, zending tot de deur of full service.Uiteraard zijn hiervoor verschillende tarieven, u bepaalt zelf de gewenste service.


Hiernaast een korte impressie van een verhuizing naar Noorwegen.