• Kraak huishoudens verhuizen
  • Kraak bedrijven verhuizen
  • Kraak internationale verhuizingen
Bellen
Referenties
Een aantal tevreden klanten.

QuoteKraak Verhuizingen is een zeer goed bedrijf. Rene heeft mij x keren in Nederland verhuist en 4x een rit in 3 verschillende landen in Europa. Altijd alles perfect geregeld en alles weer goed afgeleverd op het nieuwe adres.
AvR
Wolvega


QuoteKraak verhuizingen is sinds juni 2001 onze favoriete verhuizer. We hebben diverse verhuizingen van en naar Spanje gedaan, en later ook nog binnen Nederland. Niets is een probleem en t/m het inpakken wordt alles tiptop geregeld.Het is fijn om met een familiebedrijf zaken te doen, waarbij je alles direct kunt regelen. Een echte aanrader !!
Familie F.C. Jansen
Zeist / Marbella


QuoteOp zoek zijnde naar een betrouwbare en betaalbare verhuizer kwamen wij in de omgeving van Wolvega de firma Kraak tegen met een mooie website. Onze oude buren als ook de nieuwe buren en de VvE waren zeer goed te spreken over de Firma Kraak verhuizingen uit Oldemarkt. Kraak gebruikt vaak een buitenlift waardoor er geen overlast in het appartementen gebouw ontstaat en de verhuizing vlot en snel kan verlopen. En inderdaad de verhuizing verliep vlot, rustig, zorgvuldig en de verhuizers dachten mee waren de spullen ongeveer moesten komen te staan in de nieuwe omgeving. Bedankt buren voor het positieve advies. Bedankt firma Kraak voor de verhuizing!
Bert en Joke Luijtgaarden
Wolvega


QuoteDe afgelopen jaren hebben we diverse keren een beroep gedaan op Kraak Verhuizingen en dit is ons altijd bijzonder goed bevallen. De verhuizingen werden goed voorbereid. Het aanleveren van dozen, kisten en andere materialen verliep probeemloos. Ook de verhuizingen zelf verliepen vlot en op een aangename manier. Voor een volgende verhuizing zullen we zeker de weg richting Kraak weer weten te vinden!
Jos Kamerling, IJsselgroep
Zwolle


QuoteKraak verhuizingen heeft in 2010 de volledige verhuizing voor mijn moeder verzorgd vanuit Emmeloord naar Drachten. Ondanks het feit dat het toen enorm druk was is alles tot in de puntjes verzorgd. Moeder (86 jaar) is in haar nieuwe appartement in Drachten erg gelukkig tussen haar spulletjes die door jullie netjes zijn geplaatst en weer ingericht. Zij is geen dag onwennig geweest op haar nieuwe woonadres en woont met veel genoegen in haar appartement. Kraak senior voelde de gemoedstoestand van moeder precies aan en zij hebben bij de “oplevering” van het ingerichte appartement genoeglijk zitten praten over wederzijdse herinneringen aan omgevingen die zij beiden goed kenden.
Henk Vos
Beetsterzwaag


QuoteIn 2000 heeft Rene Kraak de verhuizing van de complete inrichting van ons huis en dat van mijn zwager en schoonzus, dus 2 woningen, verricht vanaf Beetsterzwaag naar Sant Feliu de Guixols aan de Costa Brava in Spanje. Ondanks het feit dat de toegang tot de urbanisatie via kleine wegen te bereiken was manoeuvreerde Rene de grote verhuiswagen perfect naar het aflever adres. Het losse van de inboedel verliep snel en vakkundig en alles bleek over de lange afstand perfect geconditioneerd te zijn vervoerd. We hebben het nog vaak over “het avontuur” verhuizen naar Spanje. Wij komen nu al 14 jaar in ons huis in Spanje en zijn blij dat we onze inrichting destijds in Nederland hebben aangeschaft en door Kraak Verhuizingen hebben laten vervoeren. Het bedrijf staat gewoon voor zijn afspraken en wil meedenken in de mogelijkheden. Rene en medewerkers bedankt!!!
Henk en Tineke Vos
Sant Feliu de Guixols


QuoteOnze verhuizing naar Zweden is bijzonder goed verlopen dankzij verhuisbedrijf Kraak. Alles, vanaf het eerste contact tot aan de laatste toeter voordat ze de bocht omreden, is goed en prettig verlopen. Wij hebben zelf alle dozen ingepakt en zijn daarna vertrokken, in goed vertrouwen hebben we verder alles overgelaten aan het verhuisbedrijf. Bij het openen van de verhuiswagen in Zweden konden we zien dat de vrachtwagen heel zorgvuldig was ingepakt en dekens waren gebruikt om meubels te beschermen.In eerste instantie vonden we het een spannende dag, maar de vriendelijke houding van de verhuizers stelde ons snel op ons gemak. Eigenlijk is het een leuke en gezellige dag geworden. Alle spullen zijn neergezet op de plaats die wij graag wilde en er is helemaal niks beschadigd. Martin de Haas en Annet Besemer
Martin de Haas en Annet Besemer
Sveg - Zweden